Bijdorplaan 3 ABCOUDE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande villa
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1993
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in centrum
Woonoppervlakte  :  265 m²
Inpandige ruimte  :  30 m²
Perceeloppervlakte  :  2.335 m²
Inhoud  :  1.178 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Aangelegd onder architectuur, zuid
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging
Omschrijving:
Misschien wel de groenste oase van Abcoude?!
De ligging van deze vrijstaande villa is uniek. Je moet echt in de tuin staan om de rust en de natuur te ervaren.
Wat een bloemen, wat een vijver, wat een ruimte en privacy! En.... dat op loopafstand van de winkels en restaurants! Via de eigen brug, met op afstand bedienbaar hek, komt u op het perceel met voldoende parkeergelegenheid en een inpandige garage.
Het perceel wordt grotendeels omringd door water.

Gebruiksoppervlakten:
Wonen ca.: 265 m maar uitbreiding is mogelijk!
(genoemde woonoppervlakte is incl. de vrijstaande hobbykamer van 17 m2)
Overige inpandig: 30 m (inpandige garage)
Perceelopp. ca.: 2.335 m

Globale indeling:
Begane grond:
Entree aan de voorzijde, zeer ruime hal met mogelijkheid om een extra trap te plaatsen naar de eerste verdieping. Rechts de enorm ruime woonkamer met gezellige open haard, open keuken en met meerdere toegangsdeuren naar de omliggende tuin.
Doorloop naar de royale aangebouwde serre voorzien van comfortabele vloerverwarming en 4 grote schuifpuien. Een heerlijke plek voor de zomer n de winter!
De Eggersmann keuken is modern en voorzien een Corian aanrechtblad en div. inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en fijn 6-pits Solitaire fornuis met brede oven. In de keuken bevindt zich een hoekraam om gezellig contact te houden met de fantastische tuin en de Bijdorplaan.
Terug naar de hal, komt u in de werk-/slaapkamer aan de voorzijde.
De ruime hoofdslaapkamer bevindt zich aan de zeer stille tuinzijde en heeft een eigen badkamer met o.a een royale stortdouche voorzien van sunshower met infra rood verlichting.
Aan het einde van de gang is de grote hoge garage met elektrische deur en aansluitingen voor wasmachine en droger. In deze ruimte is tevens de trap naar de eerste verdieping geplaatst.

Eerste verdieping:
Dit is de verdieping met mogelijkheden! Nu is hier een enorme kamer met Velux dakraam en toegangsdeur naar een ng grotere zolder/berging. Bij herindeling van deze etage, zouden er eenvoudig 2 tot 3 kamers met eventueel een eigen badkamer kunnen worden gemaakt.

Tuin:
Een waar 'eigen park'-gevoel maakt zich van je meester.... over de tuin kunnen we alleen maar zeggen.....deze moet u cht zelf ervaren!
Z rustgevend, zeer goed onderhouden en veel prachtig groenblijvende tot volle wasdom gekomen beplanting.... alle mogelijkheden om hier volop van te genieten.... liggend onder de bomen op een bedje, voetballend in de tuin of borrelend bij de (vis)vijver.

Bijzonderheden:
* De keuken is in 2007 vernieuwd
* De serre is in 2009 gebouwd, heeft een eigen thermostaat en zonwerend glas in het dak en is voorzien van elektrische zonwering
* Het merendeel van de raampartijen op de begane grond is voorzien van sunscreens danwel horren
* De vrijstaande en zeer solide schuur/hobbykamer is in 2012 gebouwd. Deze zou prima als externe werkplek/logeerkamer kunnen fungeren
* De badkamer en toiletruimte zijn in 2013 vernieuwd, zo ook de CV ketel (Nefit Topline)
* Onder alle stenen vloeren ligt vloerverwarming maar er zijn ook convector verwarmingselementen en radiatoren
* De meterkast heeft 13 groepen met aardlek daarnaast is een 380V aansluiting aanwezig
* De tuin is voorzien van sensorverlichting en div. stopcontacten
* Bijdorplaan 3 heeft een eigen rioleringspersleiding, aangesloten op het Gemeentelijk riool
* De woning is gelegen binnen het beschermde dorpsgezicht van Abcoude
* Vr het vervaardigen van de artist impressions, is er globaal overleg geweest met de Gemeente De Ronde Venen i.v.m. de benodigde omgevingsvergunningen. De procedure voor de getekende aanpassingen op de bestaande woning moet nog worden doorlopen. Er is gekozen voor een modern ontwerp en een eenvoudiger ontwerp met een houten gevelbekleding

Ligging:
Abcoude heeft een optimale verkeersontsluiting (A2), div. busverbindingen, een NS-treinstation en is zeer gunstig gelegen t.o.v. het bruisende Amsterdam (10 autominuten), Utrecht (ca. 25 minuten) en Schiphol (15 minuten). Abcoude ligt op fietsafstand van het AMC, IKEA en de Amsterdam Arena.
Het gezellige, oude dorp heeft vele winkels, sportvoorzieningen (o.a. voetbal, hockey, tennis, 27 holes golfbaan en watersport mogelijkheden en vier basis scholen. Er zijn diverse restaurants, er zijn kinderopvang mogelijkheden en er is zelfs een Piet Mondriaan theater.
Zwem- en vaarwater van "de Angstel", winkels, scholen en andere faciliteiten binnen handbereik. Je kunt op de fiets en met de sloep naar bv. de Vinkeveense Plassen, Loosdrecht of Amsterdam.
Het is hier heerlijk wonen!!

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: www.raad-huis.nl