Piet Mondriaansingel 199 DIEMEN

Huurprijs € 1.650 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met parkeerplaats
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2017
Ligging  :  Aan water, beschutte ligging, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  103 m²
Inpandige ruimte  :  4 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  278 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder, parkeerplaats
Overig parkeren  :  parkeergarage
Omschrijving:
BuitenGewoon Wonen?! Dat is absoluut mogelijk!
Onder de rook van Amsterdam in het hagelnieuwe, onder vernieuwende architectuur aangelegde HollandPark, ligt op de tweede etage van Blok 2 dit fantastische lichte 4-kamer hoekappartement met een op het zuiden gesitueerd balkon van maar liefst 13 m2 dat zicht geeft over een voor de deur van het complex aangelegde ronde gracht.
Daarnaast heeft het goed ingedeelde appartement een parkeerplek in de afgesloten onderliggende garage, twee eigen fietsen-stalling plaatsen èn is er een privéberging op de begane grond aanwezig van ca 6 m2.
Het appartement is zojuist opgeleverd, de muren en plafonds strak gestuct en wit geschilderd, een fraaie laminaatvloer aangebracht... alles is dus nieuw en fris!
Met recht....koffers en verhuisdozen uitpakken, meubels neerzetten en genieten van deze heerlijke plek onder de rook van Amsterdam!

Gebruiksoppervlakten:
Wonen: 104 m²
Overige inpandig: 3 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 13 m²
Externe bergruimte: 6 m²
Parkeren: 2.30 x 5.20 m

Globale indeling:
Het appartement, gesitueerd op de tweede verdieping, is zowel per trap als met de lift bereikbaar vanuit de centrale hal op de begane grond.
Entree, Z-vormige hal met moderne toiletruimte in antraciet/witte kleurstelling voorzien van hangend closet en fontein, afgesloten garderoberuimte, separate mechanische ruimte met o.a. mechanische ventilatie, wasmachine- en droger-aansluiting.

Op een hoek gesitueerde royale woonkamer (ca 40 m2) met fraaie hoge raampartijen die veel lichtinval garanderen, schuifpui en loopdeur naar het op het zuiden gesitueerde balkon. Open moderne keuken in witte kleurstelling met kook-werkeiland, voorzien composietsteen blad en diverse inbouwapparatuur (inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi-oven/magnetron en vaatwasser).
Terug naar de hal vindt u de moderne badkamer, in antracietgrijze en witte kleurstelling, die is voorzien van een dubbele wastafel en een royale inloopdouche.
Aan de zuidzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers van respectievelijk 9 m2 en 16 m2.
Vanuit de kleinste slaapkamer heeft u eveneens toegang tot het, op het zuiden gesitueerde, balkon.
De derde slaapkamer, ca 17 m2 groot, is gesitueerd op het oosten. Alle slaapkamers zijn voorzien van fraai laminaat.

Bijzonderheden:
* De vloer in het gehele appartement is voorzien van fraai laminaat
* Meterkast bevindt zich in de centrale hal op de 2e verdieping
* Eigen afgesloten berging op de begane grond van ca 6 m2
* 2 eigen fietsparkeerplaatsen
* 1 overdekte eigen parkeerplaats in de parkeerkelder op semi-automatisch parkeersysteem
* Roken in het appartement is niet toegestaan
* Geen huisdieren
* Huur is exclusief gas/water/elektra/gebruikersbelastingen
* Waarborgsom 2 maanden huur
* De huurprijs voor het eerste jaar bedraagt € 1.650,- per maand i.v.m. bouwwerkzaamheden in de omgeving, daarna bedraagt de huurprijs € 1.850,- per maand
* Maximale huurperiode bedraagt 2 jaar
* Gedeelde verhuur is mogelijk onder het maken van goede contractuele afspraken!

Ligging:
HollandPark is zeer goed bereikbaar met de auto vanaf de A10, A1 en A2, maar ook met het openbaar vervoer.
Karakteristiek voor de nieuwste wijk van Diemen zijn de ronde grachten die het echte Amsterdamse grachtengevoel geven aan de moderne nieuwbouw alsmede de diverse gemeenschappelijke binnentuinen, die een ware ontmoetingsplaats zijn voor jong en oud.
Het appartementencomplex ligt op 2 minuten loopafstand van voorzieningen als een supermarkt, een fietsenmaker, postkantoor, fitnesscentrum, tennispark en nog véél meer...

English translation:

Extraordinary Housing ? Absolutely possible!

'Under the smoke of Amsterdam' in the brand new HollandPark, this fantastic bright 3-bedroom corner apartment is located on the second floor of Block 2, with a south facing balcony of no less than 13 m2 that gives a nice view of the round canal.

In addition, the well-organized apartment has a parking space in the underlying garage, two private bicycle parking places and there is a private storage on the ground floor of about 6 m2. The apartment is brand new, the walls and ceilings are plastered and painted white and it has a beautiful laminate floor. . . everything is new and fresh! So just unpack your suitcases and moving boxes, put your furniture down and enjoy this wonderful place.

Usage areas:
Living space: 104 m²
Other indoor space: 3 m²
Balcony: 13 m²
External storage space: 6 m²
Parking: 2.30 x 5.20 m

Special features:
* 1 covered private parking space in the parking basement on semi-automatic parking system
* Smoking in the apartment is not allowed
* No pets allowed
* Rent exclusive of gas / water / electricity / user taxes
* Deposit 2 months rent
* The rent for the first year is € 1,650 per month because of building work in the area, after 1 year the rent is € 1.850, - per month
* Maximum rental period is 2 years
* Shared rental is possible!

Location:
HollandPark is very easily accessible by car from the A10, A1 and A2, but also by public transport. Characteristic for the newest district of Diemen are the round canals. The apartment complex is a 2-minute walk from amenities such as a supermarket, a bicycle repair shop, post office, fitness center, tennis park and much more . . .

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: www.raad-huis.nl