Aasdomstraat 24 ABCOUDE

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1964
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  149 m²
Externe bergruimte  :  16 m²
Perceeloppervlakte  :  434 m²
Inhoud  :  523 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Normaal, oost, 13 x 17 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal
Omschrijving:
Op hele fijne woonlocatie bieden wij te koop aan dit riante, uitgebouwde herenhuis, type hoekwoning, met vrijstaand houten schuur, voortuin en heerlijk grote achtertuin. Een echte familiewoning!

Via de entree/hal met toilet komt u in de, dankzij de grote raampartijen, lichte L-vormige woonkamer welke is uitgerust met een afsluitbare open haard, een houten vloer en 2 schuifpuien naar de genoemde tuin.
De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer en heeft ook een deur naar de achtertuin.

Op de 1e verdieping bevinden zich een drietal ruime slaapkamers, allen met houten vloer, waarvan een met balkon. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft onder meer een bad/douche-combinatie, heerlijk voor kinderen!

Op de 2e verdieping treft u naast de overloop met een plekje voor de wasmachine/-droger nog eens drie slaapkamers aan, alle met dakkapel. Een van deze kamers heeft een luik dat toegang biedt tot de ruime vliering. Een tweede vliering boven een andere kamer biedt nog meer bergruimte.

Bijzonderheden:
Airconditioning (2013) op 1e en 2e etage met zowel de mogelijkheid voor verkoelen als verwarmen.
Moderne inbraakalarm- en rookmeldinginstallatie (2014).
Zonnepanelen voorzijde en achterzijde dak (2017).
Oplaadstation hybride auto (2016).

Deze woning is gelegen op loopafstand van de gezellige dorpskern van Abcoude, een heerlijk compleet dorp onder de rook van Amsterdam, en is uw bezichtiging meer dan waard!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl