Burgemeester de Beaufortlaan 3 ABCOUDE

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Geschakelde 2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1955
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  125 m²
Inpandige ruimte  :  10 m²
Perceeloppervlakte  :  200 m²
Inhoud  :  445 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 8 x 8 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, provisieruimte, wasruimte
Omschrijving:
Op bijzonder gewilde locatie nabij het schapenweitje en tegen de gezellige dorpskern bieden wij te koop aan deze karakteristieke uitgebouwde, middels garages geschakelde, 2/1-kapwoning (bouwjaar 1955) met voortuin en op het zuidwesten gesitueerde achtertuin.

Via de entree/gang met toilet en trapkast komt u in de woonkeuken welke bestaat uit de voormalige keuken samengevoegd met het achterste gedeelte van de voormalige garage. Hier kunt u via de schuifpui in de achtertuin komen.
Het voorste gedeelte van de garage is thans in gebruik als berging en heeft tevens een aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. Dankzij het zadeldak is er hier veel bergruimte voor handen.
De uitgebouwde woonkamer heeft eveneens een schuifpui naar de achtertuin en een gezellige erker aan de voorzijde.

Op de 1e verdieping bevindt zich een grote slaapkamer over de gehele diepte van de woning met zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een balkon; u kunt hier eenvoudig weer twee slaapkamers van maken.
Voorts treft u hier een kleinere slaapkamer aan met vaste kast. De vergrote badkamer is eenvoudig ingericht en uitgerust met een douche en wastafelmeubel.

De 2e verdieping bestaat uit een grote open zolder met een dakkapel aan de voorzijde en een Velux dakraam aan de achterzijde. Een fijne grote ruimte met mogelijkheden!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl