Dever 32 Amsterdam

Huurprijs excl. € 1.550 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  1945-1959
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  50 m²
Inhoud  :  240 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, berging, balkon
Omschrijving:
Rooms with a view are looking for 1 or 2 nice expats! (brand new apartment) English translation see below.

Prachtig gerenoveerd (eind 2018) appartement gelegen op de 4e verdieping bij de hoek van de Van Boshuizenstraat/ Beneluxbaan. Het appartement heeft een gezamenlijke hal met de 3de verd. (evt. ook te huur voor 1!! persoon) waarna ieder een eigen voordeur heeft. Huur: 1.550,- (4e verd.) (excl g/w/l/gebruikerslasten)

Indeling appartement 4e verdieping:
Entree 3de verd., trap naar 4de verd., hal met toegang tot lichte woonkamer met open keuken en dakkapel over gehele breedte, slaapkamer met dakkapel, tweede slaapkamer met dakraam, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, separaat toilet. De woonkamer van dit appartement heeft een prachtig uitzicht en is gelegen op het zuiden. Veel ramen kunnen open dus lekker zonnen kan! Het appartement voelt veel groter door de hoge kap.

Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte waar fietsen en scooters gestald kunnen worden. Voor de aanvraag van een parkeervergunning is geen wachttijd in Buitenveldert.
Het huurcontract wordt afgesloten voor max. 2 jaar (minimaal 1 jaar), waarborgsom twee maanden. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd en is per direct beschikbaar. De internetverbinding zal worden gedeeld met de 3de verd.

Per huurder zullen de volgende documenten gevraagd worden:
- Werkgeversverklaring
- Salarisstroken over de laatste 3 maanden
- Verklaringen van eventuele eerdere huurbazen werken in het voordeel
- kopie ID bewijs

Bent u een nette, rustige en niet rokende huurder? Dan bent u van harte welkom!
Huisdieren niet toegestaan.

Locatie:
Fietsafstand van de 'Zuid As'. Alle boodschappen op loopafstand (Winkelcentrum Rooswijck met o.a. een Jumbo, viswinkel, bakker, etc.) maar natuurlijk ook een Japanse supermarkt, div. restaurants, het Gelderlandplein etc.
Openbaar vervoer: lijn 51 stopt om de hoek.

ENGLISH:
Rooms with a view looking for 1 or 2 nice expats!

Completely renovated apartment situated on 4th floor near Beneluxbaan/ Van Boshuizenstraat. The apartment is linked with the appartment on the 3rd floor via a shared front door and hallway. In the hallway you have your own frontdoor and staircase. Rent will be 1.550,- 4th floor (excl. g/w/e/user taxes).


Apartment 4th floor:
Hallway, private stairs, second hallway, living room with well equipped kitchen and enormous dormer on the sunny south side, 2 bedrooms, bathroom with shower, sink and washing machine connection, separate toilet.

On the ground floor there's a shared space for bikes. In this area (Buitenveldert) there is no waiting list to get a parking permit for your car. Max. 2 persons in the appartment. The apartment will be upholstered and will be available as per now. The internet connection will be shared with the 3rd floor.
Initially the contract will be for two years (at least one year). The deposit will be 2 months of rent, payed upfront.

From each tenant the following will be required to deliver:
- Employer's declaration
- Pay slips over the last three months
- Statements of former landlords if available
- ID copy

Location:
Across the street from all shops needed (shopping centre 'Rooswijck'), Japanese supermarket, bicycle distance from shopping mall 'Gelderlandplein', business aria 'the Zuid As' and the city centre.
Public transport: line 51 to the Business centre and the city stops across the street.

Are you a decent, quiet and non-smoking tenant? You are very welcome to come and visit. Pets are not allowed.

Company rent is possible.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl