Dominee Bleekerhof 27 ABCOUDE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Geschakelde woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1971-1980
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  137 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Perceeloppervlakte  :  562 m²
Inhoud  :  466 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang
Omschrijving:
Aan de rand van Abcoude in een zeer groene buurt ligt deze geschakelde bungalow op een royaal perceel (562mē)
Dominee Bleekerhof is een zeer kindvriendelijke en rustige villawijk uit de jaren 70, de huizen zijn gebouwd op ruime percelen waardoor men iets meer vrijheid heeft. Wat verder opvalt is het vele groen in de wijk.
Dit woonhuis heeft momenteel een woonoppervlakte van 140 mē maar kan gemakkelijk met een verdieping erop worden uitgebreid. In de straat zijn genoeg voorbeelden hiervan. De tuin is rondom gelegen en biedt vele mogelijkheden.

Begane grond:
De woning heeft zijn entree aan de zijkant van het huis. Via de hal komt men in de ruime lichte woonkamer die is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming en een sfeervolle open haard. De vele grote raampuien en schuifpui zorgen voor veel daglicht maar ook voor een prachtig zicht op de tuin. Naast de woonkamer liggen de woonkeuken en werkkamer/bijkeuken. Ook hier weer veel licht en een schuifpui naar de tuin.

Aan de andere kant van de woonkamer liggen de 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom is ook vanuit de woonkamer te bereiken en grenst aan de badkamer. De overige 2 slaapkamers kan men via de gang bereiken.

Bijzonderheden:
*Het hele huis is voorzien van dubbel glas en wordt verwarmd middels centrale verwarming, vloerverwarming en een open haard ( gas)
*Een huis met vele mogelijkheden, ideaal om uit te breiden maar ook met zijn huidige indeling een zeer prettig licht huis
*Let op sommige foto's zijn Visuals, hoe het kan worden!
*Oplevering in overleg

Ligging:
Abcoude heeft een optimale verkeersontsluiting (A2), div. busverbindingen, een NS-treinstation en is zeer gunstig gelegen t.o.v. het bruisende Amsterdam (10 autominuten), Utrecht (ca. 25 minuten) en Schiphol (15 minuten). Abcoude ligt op fietsafstand van het AMC, IKEA en de Johan Cruyff Arena.
Het gezellige, oude dorp heeft vele winkels, sportvoorzieningen (o.a. voetbal, hockey, tennis, 27 holes golfbaan en watersport mogelijkheden) en vier lagere scholen. Er zijn diverse restaurants, er zijn kinderopvang
mogelijkheden en er is zelfs een theater.
Zwem- en vaarwater van 'de Angstel', winkels, scholen en andere faciliteiten binnen handbereik.
Het is hier goed wonen!!
De gemeenteraad heeft recent besloten dat ook het zwembad nabij het station weer wordt herbouwd.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl