Groenlandse kade 87 VINKEVEEN

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande villa met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2007
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  388 m²
Inpandige ruimte  :  43 m²
Externe bergruimte  :  37 m²
Perceeloppervlakte  :  1.265 m²
Inhoud  :  1.431 m³
Totaal aantal kamers  :  9
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Zuidwest, 200 x 24 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen, carport
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, hal, stookruimte, berging, wasruimte
Omschrijving:
'RESORT STYLE LIVING' *for English translation see below*
De ondergaande zon is betoverend. Het golvende water rustgevend en de sportieve mogelijkheden onuitputtelijk. Deze vrijstaande villa uit 2007 is groots ontworpen. Alle ruimtes zijn royaal en de lichtinval is optimaal. Eigen boothuis voorzien van elektrische bootlift. Quote eigenaar; "wij ervaren het gehele jaar een permanent vakantie-gevoel als wij thuiskomen". "Een heel fijn huis voor grote en kleine gezinnen, zeker als het watersporters zijn!".
Gebruiksoppervlakten:
Wonen ca.: 388 m
Overige inpandig: ca.43 m
Externe bergruimte: ca.37 m
Perceelopp.: ca. 1.265 m (betreft grond-oppervlakte)

Globale indeling:
Begane grond:
Royale hal, garderobe in de op maat gemaakte kasten (eikenhout), in n van de kasten bevindt zich de meterkast, grote bijkeuken met was-/strijkgelegenheid (Miele), extra close-in boiler en doorloop naar de garage (v.v. elektrische deur en vloerverwarming). Living met eetkamer met 3 sets openslaande deuren naar het terras. Op de vloer ligt donker grijs Italiaans natuursteen, de houten shutterstyle-luxaflex filteren het zonlicht, bovendien zorgt de gashaard voor ng meer sfeer in ieder jaargetijde. Zeer luxe uitgevoerde keuken met veel aanrechtruimte, 6-pits inductie, ingebouwde friteuse, combi magnetron, hetelucht oven, een ingebouwde Quooker en dubbele koelkast (alle inbouwapparatuur is van Miele).

Eerste verdieping:
1 slaapkamer aan de voorzijde, kleedkamer voorzijde (de prachtig op maat gemaakte kastenwanden blijven achter), een separate schoenen walk-in closet. Aan de waterzijde bevinden zich de zeer royale master-bedroom en een ruime studeerkamer. Vanuit de hal geeft de patrijspoort een prachtige doorkijk op de plas. Zeer grote luxe badkamer uitgerust met extra royaal ligbad, inloop/stort douche, fraai handgemaakt dubbel wastafelmeubel, toilet en bidet. Diverse onderdelen zijn afgewerkt met Armani Grey marmer.

Tweede verdieping:
Enorme overloop met TV/speel ruimte, ruime 'kofferkamer'/bergruimte met ketel voor warm water en extra voorraadboiler, 2 grote slaapkamers voorzien van airco, 4 Velux dakramen met zonwering op zonnecellen, 2x vaste kasten, separaat toilet. Fraaie badkamer met 2 wastafels, inloopdouche met rainshower. Ook hier weer een 'stunning view' op de plassen.....

Tuin:
De tuin is rondom het huis gelegen. De voorzijde is bestemd voor het wagenpark, vandaar de bestrating n de overkapping voor 4 voertuigen. De resterende tuin, met volledig onderheid terras aan de achterzijde is fraai en onderhoudsvrij aangelegd. De doorvaart achter de woning wordt door slechts 2 andere eigenaren van naastgelegen percelen gebruikt, zo is uw privacy gewaarborgd. De zonligging van de tuin is perfect. Aanleggen doet u aan de eigen kade. Er is ook genoeg ruimte voor zeilboten. Zwemmen kan vanzelfsprekend in de plas, zwemtrap aanwezig.

Bijzonderheden:
*Automatische ingestelde sensor buitenverlichting aanwezig
*Alle stenen en houten vloeren zijn v.v. vloerverwarming, aangesloten op de aardwarmte installatie. Verwarming en automatische (per instelling) verkoeling gedurende warme (zomer)periodes (hypo allergeen)
*Botenhuis met elektrische lift, water, elektra en elektrische op afstand bedienbare deur. Het biedt ruimte voor een boot van ca. 7,5 meter
*Alarm met veiligheidscamera's voor en achter, video intercom 'eagle eye'
*B&O surround system inclusief flatscreen en inclusief Sonos systeem voor binnen & buiten
*Op de verdieping zijn elektrische zonneschermen aanwezig
*Het huis is voorzien van 'high end' stoffering. In de slaapkamers zijn ook zogenaamde verduisteringsgordijnen aanwezig
*De dubbele garage heeft vloerverwarming en een wateraansluiting

*Keuken zr volledig ingericht en van uitmuntende kwaliteit (Miele), zeer ruim & in top conditie verkerend
*Elektrische toegangspoort vanaf de weg
*Grote carport

*Waarborgsom bedraagt 3 maanden huur
*Groot tuinonderhoud 1x in het voorjaar en 1x in het najaar voor rekening van verhuurder
*Housekeeping service is aanwezig, echter niet in de huurprijs inbegrepen
*Huisdieren zijn niet toegestaan
*Roken is niet toegestaan
*Gebruikersbelastingen voor rekening huurder
*Wasmachine, droger, koel- vriescombinatie en veel verlichting blijft achter in het huis
*Maximale huurtermijn 2 jaar
*Huurprijs is exclusief gas/water/elektra/internet-TV etc.
*De bus service van de Internationale School of Amsterdam (ISA) haalt studenten aan huis op

Ligging:
Vinkeveen is bekend om zijn kraakheldere wateren en zijn recreatie-eilanden. Het plassengebied van Vinkeveen is een geweldige omgeving om te zeilen, te varen en te zwemmen. Er zijn vele eilandjes met strandjes en speeltoestellen. De winkels, basisscholen en het treinstation van Abcoude liggen op 5 autominuten maar fietsen gaat ook prima. Op de Groenlandse kade en de hoek met de N201 is een bushalte aanwezig (richting Mijdrecht en Breukelen). In de nabijheid bevinden zich div. restaurants waaronder De Harbour Club, De Viersprong en Esca (het restaurant van Villa Lokeend).

***************************************************************

'RESORT STYLE LIVING'
The sunset is enchanting.The undulating water soothing and the sporting possibilities inexhaustible. This detached villa from 2007 has been designed in a great way. All rooms are generous and the light is optimal. Even the roof floor is 'mature' in terms of size and facilities. Due to the low deployment of the skylights, there is plenty of contact with the water. Boathouse, with electric boat lift. Quote owner; "we experience a permanent holiday-feeling all year round when we come home". "A very nice house for large and small families, especially for watersports enthusiasts!".

Living space approx .: 388 m
Other indoor: approx. 43 m
External storage space: ca.37 m
Plot surface: approx. 1.265 m

Global layout:
Ground floor:
Spacious hall, cloakroom in the custom made cupboards, large utility room with laundry/ironing facilities (Miele), walk through to the garage (electric door and floor heating). Spacious livingroom with 3 French doors to the terrace. On the floor you'll find dark gray Italian natural stone, the wooden shutterstyle luxaflex filter the sunlight, and the gas fireplace provides even more atmosphere in every season. Very luxurious kitchen with plenty of counter space, induction cooker, built-in fryer, microwave, convection oven, built-in Quooker and double fridge (all appliances are from Miele). Large bedroom and very spacious dressingroom at the front (the beautifully build-in cupboards will of course come with the house), a separate shoe walk-in closet.

First Floor:
Very spacious master bedroom and a large study at the lakeside with a stunning view over the water. Very large luxurious bathroom with extra generous bath, walk-in rainshower, beautiful hand-made double washbasin, toilet and bidet. Various parts have an Armani Gray marble finish.

Second floor:
Huge hallway with TV / play room, spacious (storage) room with hotwater supplies, two large bedrooms with air conditioning, 4 Velux skylights with sun blinds (solar-operated), separate toilet. Beautiful bathroom with 2 washbasins and a large walk-in rainshower. Again a 'stunning view' over the Vinkeveen waters!!

Garden:
The house is surrounded by a nice and maintenance-free garden. Parkingplace in front of the house, while a fully equipped private terrace is situated in the backyard. The sun position of the garden is perfect. The passage behind the house is used by only 2 other owners of adjacent plots, so your privacy is guaranteed. You can moor your boat on your own jetty and of course the swim ladder is not missing!

Particularities:
*Automatic outdoor lighting sensor
*All stone and wooden floors have floor heating, connected to the geothermal installation. Heating and automatic (per setting) cooling during warm (summer) periods (hypo allergenic)
*Boathouse with electric lift, water, electricity and electric remote controlled door. It offers space for a boat of about 7.5 meters
*Alarm with safetycameras, video intercom 'eagle eye'
*B & O surround system including flat screen and including Sonos system for indoor & outdoor
*Electric sunshades are present (remote controlled and solar operated)
*The house is equipped with 'high end' upholstery. There are also so-called black-out curtains in the bedrooms.
*The double garage has floorheating

*Kitchen fully equipped and of excellent quality (Miele), very spacious & in top condition
*Electric gate
*Large carport

*Deposit is 3 months rent
*Large garden maintenance 1x in the spring and 1x in the autumn at the expense of the landlord
*Housekeeping service is present, but not included in the rent
*Pets are not allowed
*Smoking is not allowed
*User taxes to be paid by tenant
*Washing machine, dryer, fridge-freezer and a lot of lighting stays behind in the house
*Maximum rental period 2 years
*Rent is exclusive of gas / water / electricity / internet-TV etc.
*The bus service of the International school of Amsterdam (ISA) collects students at home

Location:
Vinkeveen is known for its crystal clear waters and its recreation islands. The bathing area of Vinkeveen is a great environment for sailing, boating and swimming. There are many islands with beaches and play equipment. The shops, primary schools and the train station of Abcoude are 5 minutes by car but cycling is also fine. Bus stop in 500 meters (direction Mijdrecht and Breukelen) and a variety in restaurants such The Harbour Club, De Viersprong and Esca. Amsterdam is only 15 minutes drive and also the International School in Amstelveen is only 30 minutes away.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl