Kinderdijkstraat 80 - 1 Amsterdam

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1937
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  112 p/mnd
Woonoppervlakte  :  57 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  193 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  hal, berging, balkon
Omschrijving:
Sfeervol en leuk ingedeeld appartement gelegen op de 1ste verdieping dus niet te veel 'klimmen'. De indeling is ook ideaal voor bewoning door 2 studenten of harde werkers/expats. De berging boven is lekker ruim en is v.v. een raam. Het balkon ligt op het westen.

Gebruiksoppervlakten:
Wonen ca.: 57 m
Overige inpandig ca.: 1 m (kast)
Gebouw gebonden buitenruimte ca.: 5 m (balkon)
Externe bergruimte ca.: 7 m (berging)

Globale indeling:
Entree, hal, rechtsaf de woonkamer met zijkamer en suite deuren naar de slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Eenvoudige keuken met CV en balkon deur. Compacte badkamer met toilet, wastafel en douche , moderne meterkast. De erker in de woonkamer maakt de ruimte nog sfeervoller naast het aanwezige glas -in-lood. Zolderberging/kamer.

Bijzonderheden:
* Erfpacht niet afgekocht, canon per jaar 739,19 (met ingang van 1 december 2019 744,36). Einddatum 31-05-2062 (afkoopmogelijkheid ter inzage)
* Gehele appartement is voorzien van laminaat
* Gelegen in Rijksbeschermd Stadsgezicht Plan Zuid
* De elektra meter in de gemeenschappelijke ruimte is alleen een leesmeter en deze is van de eigenaar van Kinderdijkstraat 80 I. De VVE berekent het verbruik ahv deze meter. (Dit wordt verrekend met de eigenaar ca. 40,- per jaar voor verbruik id gemeenschappelijke ruimte)
* Servicekosten 112,- per maand inclusief de bijdrage voor elektra verbruik in de algemene ruimtes

Ligging:
De Kinderdijkstraat ligt in de gezellige Rivierenbuurt. Het barst er van de restaurantjes, winkelstraat op loopafstand (van kaas tot dierenspeciaalzaak), maar er zijn ook sportscholen en een Praxis. Levendig maar niet te druk.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl