Kleiburg 725 Amsterdam

Vraagprijs € 249.500 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 146 p/m
Bouwjaar  :  1969
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  146 p/mnd
Woonoppervlakte  :  68 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  222 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
English translation see below

"Rooms with a view"! Knus appartement op de zevende verdieping van Kleiburg met zowel voor als achter weids uitzicht. Dit appartementen gebouw is in 2015 geheel gerenoveerd. Het appartement voelt dan ook als nieuw en is met zorg en stijl verbouwd en ingericht, aan alles is gedacht!

Gebruiksoppervlakten:
Wonen ca.: 68 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca.: 10 m² (balkon)
Externe bergruimte ca.: 6 m² (berging)

Globale indeling:
Entree via een eigen voordeur op de galerij, hal, meterkast en kapstok. Links van de entree ligt de moderne, open keuken (2015), uitgevoerd in wit met een grijs kunststof blad en waarin alle apparatuur is verwerkt die je nodig hebt (nieuwe oven, magnetron, afwasmachine, 5 pits gasfornuis, koel- en vriescombinatie).
Tussen de keuken en woonkamer is een vaste tafel gemaakt die ruim genoeg is voor een gezellig diner met vrienden. Ruime en lichte woonkamer met een schuifpui naar het ruime balkon met leuk uitzicht.
Slaapkamer met deur naar het balkon en met tv aansluiting en ruimte voor kledingkast, aparte wc, grote badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel combinatie, modern en strak uitgevoerd in grijs/wit. Werkkamer aan de galerij zijde met wasmachine- en droger aansluiting. In het gehele appartement ligt een laminaatvloer met vloerverwarming.

Berging:
Aan het einde van de galerij bevindt zich een ruime, afgesloten eigen berging voorzien van elektra. Beneden bevindt zich nog een afgesloten algemene fietsenberging.

Bijzonderheden:
* Servicekosten ca. € 146,- per maand (inclusief € 50,- voorschot stookkosten)
* Vloerverwarming in het gehele appartement
* Wasmachine en droger ter overname
* Aangesloten op stadsverwarming
* Balkon op het zuiden gelegen met vrij uitzicht
* Zeer lage verbruikskosten g/w/e
* Nieuwe groepenkast met slimme meter
* Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas
* Aangesloten op stadsverwarming, tevens voor warm water voorziening
* Erfpacht afgekocht tot 31-12-2054

Ligging
Dit appartement is gelegen in Amsterdam Zuid-Oost bij station 'Kraaiennest', slechts 15 minuten met de metro tot hartje Centrum! Voor de deur bevinden zich een atletiekbaan, een fitnesspark, tennisbanen en een voetbalveldje.
Winkels en horeca zijn er op loopafstand van het appartement. De Heineken Music Hall, Pathé Arena, Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena (voorheen Amsterdam Arena), waar vele concerten worden gegeven bevinden zich op fietsafstand. En 'last but not least' het appartement is goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Utrecht/ Amersfoort en Almere.
De bewoners van Kleiburg zijn over het algemeen jonge werkende mensen of gezinnen die houden van rustig en vrij wonen met veel buitenruimte. Waar vind je dat nog in Amsterdam?

ENGLISH TRANSLATION

"Rooms with a view"! Cozy apartment on the seventh floor of Kleiburg with both front and rear panoramic views. This apartment building was completely renovated in 2015. The apartment feels like new and has been renovated and decorated with care and style, everything has been thought of!

Usage areas:
Living approx .: 68 m²
Building bound outdoor space approx .: 10 m² (balcony)
External storage space approx .: 6 m² (storage room)

Layout:
Entrance through a private front door on the gallery, hall, meter cupboard and coat rack. To the left of the entrance you can find the modern, open kitchen (2015), finished in white with a gray plastic top and containing all the equipment you need (new oven, microwave, dishwasher, 5-burner gas stove, fridge and freezer combination).
A fixed table has been created between the kitchen and the living room that is spacious enough for a cozy dinner with friends. Spacious and bright living room with sliding doors to the spacious balcony with a nice view.
Bedroom with door to the balcony and with TV connection and space for wardrobe, separate toilet, large bathroom with bath, separate shower and sink combination, modern and sleek in gray / white. Workroom on the gallery side with washing machine and dryer connection. The entire apartment has laminate flooring with underfloor heating.

Storage room:
At the end of the gallery is a spacious, closed private storage room with electricity. Downstairs is a closed general bicycle shed.

Particularities:
* Service costs approx. € 146,- per month (including € 50 advance heating costs)
* Underfloor heating throughout the apartment
* Washing machine and dryer for sale
* Connected to district heating
* South-facing balcony with unobstructed view
* Very low consumption costs g / w / e
* New group cabinet with smart meter
* The entire apartment has double glazing
* Connected to district heating, also for hot water supply
* Leasehold surrendered to 31-12-2054

Location
This apartment is located in Amsterdam South-East at 'Kraaiennest' station, only 15 minutes by metro to the center of Amsterdam! There is an athletics track, a fitness park, tennis courts and a football field in front of the apartment.
Shops and restaurants are within walking distance of the apartment. The Heineken Music Hall, Pathé Arena, Ziggo Dome and the Johan Cruijff Arena (formerly Amsterdam Arena), where many concerts are given, are within cycling distance. And 'last but not least' the apartment is well located in relation to the roads to Utrecht / Amersfoort and Almere.
The residents of Kleiburg are generally young working people or families who love quiet and free living with lots of outdoor space. Where else can you find that in Amsterdam?
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl