Land van Winkel 0 ong ABCOUDE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  N.v.t.
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Ligging  :  In woonwijk, landelijk gelegen
Perceeloppervlakte  :  821 m²
Omschrijving:
Kavelnummer: 157

ZIE VOOR MEER INFORMATIE WWW.LANDVANWINKEL.NL

Wonen in het prachtige dorp Abcoude krijgt een nieuwe dimensie met het nieuwe en groene "Land van Winkel". Aan de rand van het dorpscentrum en 10 minuten van Amsterdam, worden circa 200 zeer gevarieerde woningen gerealiseerd. In "Land van Winkel" kunt u ook uw droomhuis op een vrije kavel realiseren.

De hier aangeboden kavel betreft nummer 157 met een perceeloppervlakte van 821 m˛.

De diversiteit van vrije kavels in Land van Winkel is groot. Daarom is er per kavel een uniek kavelpaspoort ontwikkeld met alle benodigde informatie.

Omgeving:
Abcoude ligt net onder Amsterdam (10 autominuten), midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht vanwege de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld. Ieder jaar wordt de 'Abcouder Feestweek' georganiseerd met de bekende paardenmarkt en kermis.
Rond Abcoude doorsnijden authentieke riviertjes, zoals de Winkel en de Angstel, de landerijen. Met de boot vaart u via het Abcoudermeer en de Amstel zo naar Amsterdam en via het Gein naar de Vecht en zelfs naar het IJmeer. Ook een mooie route om te fietsen.
Utrecht ligt op 25 auto minuten. Het eigen NS station en twee streekbussen zorgen vanuit Abcoude ook voor snelle verbindingen met Amsterdam, Utrecht en andere omliggende plaatsen.Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl