Land van Winkel 0 ong ABCOUDE

Deze woning is onder optie
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  N.v.t.
Status  :  Onder optie
Aanvaarding  :  in overleg
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, landelijk gelegen
Perceeloppervlakte  :  497 m²
Omschrijving:
Kavelnummer: 9

Wonen in het prachtige dorp Abcoude krijgt een nieuwe dimensie met
het nieuwe en groene Land van Winkel. Aan de rand van het dorpscentrum en grenzend aan Amsterdam, worden circa 200 zeer gevarieerde woningen gerealiseerd. In Land van Winkel kunt u ook uw droomhuis op een vrije kavel realiseren!

Abcoude ligt naast Amsterdam (5 autominuten) en ligt midden in het
groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld. Ieder jaar is de 'Abcouder Feestweek' met de bekende paardenmarkt en kermis.

Rond Abcoude doorsnijden authentieke riviertjes, zoals de Winkel en
de Angstel, de landerijen. Met de boot vaart u via het Abcoudermeer en de Amstel zo naar Amsterdam. En via het Gein naar de Vecht en zelfs naar het IJmeer. Overigens ook een mooie route om langs te fietsen!

Utrecht ligt op een kleine 25 autominuten afstand. Het eigen NS
station en twee streekbussen bieden u vanuit Abcoude ook snelle verbindingen met Amsterdam, Utrecht en andere omliggende plaatsen.

Kavelprijzen van € 419.000,- tot € 599.000,-
Perceeloppervlaktes van 381 m2 tot 562 m2

De hier aangeboden kavel betreft nummer 9 met een perceeloppervlakte van 497 m2.

Voor een uitgebreid overzicht van alle kavels en mogelijkheden verwijzen wij naar de website van Land van Winkel. Per kavel is er een uniek kavelpaspoort ontwikkeld met alle benodigde informatie. Ook deze kunt u downloaden van de website.

Fotografie Marlies Wessels
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl