Loosdrechtseweg 191 HILVERSUM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1955
Ligging  :  Aan drukke weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  85 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  277 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte, balkon
Omschrijving:
Op een mooie locatie in Hilversum Zuid, nabij het centrum en natuur-/wandelgebieden, gelegen lichte 3-kamer (voorheen 4- kamer) hoek maisonnette met vrij uitzicht vóór en achter uitzicht over het park.

Het betreft hier een unieke situatie in een kleinschalig appartementengebouw welke voorzien is van een lift en voldoende parkeerruimte.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, toilet, zonnige woonkamer met ruim bemeten ramen, trapkast en balkon op het Zuid-Westen.

Vanuit de hal entree naar de keuken en entree naar de woonkamer. De keuken heeft een aparte doorgang naar de woonkamer. Vanuit de hal via een vaste trap naar de verdieping alwaar een overloop en één grote slaapkamer aan de achterzijde. Aan de voorzijde zijn van twee slaapkamers één gemaakt. Hierdoor is een tweede ruime slaapkamer ontstaan. Door een kleine ingreep kunnen er weer twee slaapkamers gecreëerd worden. De beide binnendeurkozijnen en deuren zijn behouden. Verder betreedt men vanaf de overloop de ruime badkamer met douche, 2e toilet en vaste wastafel. De berging bevindt zich in de afgesloten onderbouw.

Bijzonderheden:

• Gebruiksoppervlak wonen 85m².
• De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
• Aan de voorzijde bij het keukenraam is een rolluik geïnstalleerd.
• De badkamer, toilet en de keuken zijn door huidige eigenaresse vernieuwd.
• De woning is in een moderne kleurstelling uitgevoerd.
• Volledig voorzien van houten vloeren.

Kortom: Het betreft hier een zonnige woning op een fijne locatie.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl