Meerweg 4 Abcoude

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1600
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, in woonwijk, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  87 m²
Perceeloppervlakte  :  114 m²
Inhoud  :  336 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 3.71 x 12 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  hal
Omschrijving:
Unieke kans om te wonen aan de rivier midden in Abcoude! Het perceel en het huis lopen van de Meerweg naar de Voordijk (rivierzijde). De zij-tuin is groot genoeg voor een fraaie aanbouw (omgevingsvergunningplichtig/beschermd dorpsgezicht). Terwijl u zit in de voortuin komen deze winter wellicht weer de schaatsers voorbij... Het huis is klaar voor een grondige renovatie.

Gebruiksoppervlakten:
Wonen ca.: 87 m
Perceelopp. ca.: 114 m

Globale indeling:
Begane grond:
Entree via de aanbouw/serre, voordeur naar de hal met vaste trap, badkamer met wc, wastafel en douche. 1 (slaap)kamer aan de straatzijde, woonkamer aan de waterzijde met open keuken. Voor de kerkgangers: de schouw is gemaakt van een preekstoel uit de Hervormde kerk uit Abcoude. Er is een deur naar de voortuin.

Eerste verdieping:
Twee grote ruimtes aan de rivier- en achterzijde met kleine dakkapel. In 1 van de ruimtes hangt de CV ketel. Aan de achterzijde kijkt u op de groene tuin van de tegenovergelegen boerderij. Er is veel lichtinval door de vele ramen.

Tuin:
Deze is gelegen naast en formeel achter het huis dus aan de rivier. Er is volop zon.

Bijzonderheden:
* Algemeen: het huis verkeert in een zeer eenvoudige staat
* Verkoop zonder priv elektra aansluiting
* Gas en water wel aanwezig. Er zijn eigen meters
* Er is gn kabel aanwezig en het is niet bekend of er een eigen riool aansluiting is. Mogelijk is deze gedeeld met nummer 37
* De huidige doorgangen naar Voordijk 37 worden op kosten van verkopers dichtgezet vr de levering
* Erfdienstbaarheid ivm een waterinlaat
* In de koopakte zal een 'ouderdomsclausule' en een 'niet zelf bewoningsclausule' worden opgenomen
* Het bouwjaar is indicatief

Ligging
ABCOUDE........ de groene en waterrijke achtertuin van Amsterdam! Hardlopen door de weilanden, fietsen, hockeyen, voetballen en tennissen. Het kan allemaal. Diverse winkels en restaurants zijn in het gezellige centrum te vinden. Een aantal 'grote jongens' is ook aanwezig bv. De HEMA. Je kunt op de fiets en met de sloep naar bv. de Vinkeveense Plassen, Loosdrecht of Amsterdam (zuid/oost, AMC, Ajax en het Ziggo Dome). Lokaal is er ook een actief cultureel leven met o.a. een Zomer festival, het Piet Mondriaan theater, het Jazz-huis en nog veel meer.
Hopelijk gaat in januari 2020 het nieuwe sporthuis met sporthal en overdekt ZWEMBAD open! Vergeet ook het treinstation niet en de perfecte uitvalswegen rondom Abcoude (A2, A9, A1). Het is hier echt fijn wonen!


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl