Stationsstraat 14 B Abcoude

Koopsom € 1.479.000 v.o.n.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2020
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  262 m²
Perceeloppervlakte  :  440 m²
Inhoud  :  920 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Zuidoost
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
BOUWNUMMER 4 (huisnummer 14B) Type: 'Angstel'

Deze rustig gelegen luxe twee-onder-een-kapvilla grenst aan de voorzijde aan de binnenplaats. De 19 meter diepe achtertuin grenst aan het 'Landje van Schoenmaker', een grasweide waarop schapen en koeien grazen.

De villa heeft een landelijke uitstraling door de combinatie van metselwerk, gevelbetimmering en het pannendak dat al op de eerste verdieping begint. Er is plaats voor twee auto's op eigen terrein en een mogelijkheid voor een dubbele garage. Deze villa biedt 262m2 woonoppervlak op een kavel van 440m2.

Indeling:

Begane grond:
Zeer ruime woonkamer en luxe keuken. Meerdere indelingsvarianten mogelijk. Twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Gezamenlijke privé binnenplaats met elektrische toegangspoort.

Eerste verdieping:
Drie zeer ruime slaapkamers, grote luxe badkamer, separaat toilet. Meerdere indelingsvarianten mogelijk.

Tweede verdieping:
Twee ruime slaapkamers, grote luxe badkamer, separaat toilet, technische ruimte. Meerdere indelingsvarianten mogelijk.

Tuin:
De 19 meter diepe achtertuin grenst aan het 'Landje van Schoenmaker', een grasweide waarop schapen en koeien grazen. Veel 'groene' erfafscheidingen worden door de ontwikkelaar aangelegd. Er is een 'groenplan' beschikbaar.

Garage/Serre:
Bij dit bouwnummer kan nog 30 m2 worden bijgebouwd incl. de schuur. Deze bouwwerken zijn omgevingsvergunningplichtig.

Voor meer gedetailleerde informatie, kijk op:
www.tussengeinenangstel.nl

Ligging:
Abcoude ligt centraal in Nederland op vijf minuten met de auto van de A2 en heeft een NS station. Het project Tussen Gein en Angstel ligt aan de Stationsstraat midden in de oude dorpskern van Abcoude. Het riviertje de Angstel, dat uitmondt in het Abcoudermeer, loopt midden door Abcoude. Het sterk meanderende riviertje heeft een lengte van ongeveer tien kilometer en stroomt tussen de Oukoper Molen (goed te zien vanaf de A2) en het Abcoudermeer. Het riviertje het Gein is ongeveer 6 km lang en stroomt tussen Driemond en Abcoude. Het vormt de verbinding tussen de riviertjes de Gaasp en de Angstel. Via de Angstel en het Gein zijn de rivieren de Vecht en de Amstel, de Vinkeveense plassen en de Loosdrechtse plassen per boot bereikbaar. In ca. 1,5 uur vaart u naar Amsterdam city.

Alle voorzieningen die u dagelijks nodig hebt, zoals de bakker, de slager, de groenteboer en de supermarkt zijn lopend binnen vijf minuten te bereiken. Naast deze voorzieningen zijn in het oude dorpscentrum meerdere restaurants en cafés met gezellige terrassen. Verder zijn er nog de Hema, het Kruidvat, een traiteur, een slijterij, meerdere kappers, een bouwmarkt, meerdere kledingwinkels en een fietsenwinkel.

Utrecht en Amsterdam zijn binnen 20 minuten te bereiken met de auto. Met het openbaar vervoer bent u vanaf uw nieuwe huis in iets meer dan een half uur in een van beide steden. Om te sporten hoeft u niet ver weg: hockeyclub, tennisbaan, voetbalveld en golfbaan liggen vlakbij. Ook andere belangrijke voorzieningen zijn in de buurt. Je fietst in vijf minuten naar het NS station van Abcoude, de oprit naar de A2 is nog geen vijf minuten rijden en het AMC ligt op steenworp afstand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl