Stationsstraat 39 ABCOUDE

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1932
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  93 m²
Perceeloppervlakte  :  69 m²
Inhoud  :  295 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Normaal, noord, 3 x 8 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, stookruimte
Omschrijving:
Op uitzonderlijk fraaie locatie in de oude dorpskern gesitueerd karakteristiek vrijstaand woonhuis met uitzicht over het weiland naar het Fort van Abcoude. De achtertuin grenst aan het water van het "smalle Gein".

Via de entree/hal komt u in de woonkeuken welke is voorzien van diverse apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich een kleine slaapkamer en een toilet met cv-ruimte.
Een gezellig plaatsje aan het "smalle Gein" nodigt uit voor een kopje koffie of een glaasje.

Op de eerste verdieping treft u de bijzonder gezellige zeer goed verzorgde woonkamer met fraaie houten vloer aan met fantastisch uitzicht over de weilanden.

De tweede verdieping omvat een grote slaapkamer aan de voorzijde en een badkamer uitgerust met douche, wastafelmeubel, zwevend tweede toilet en een schuifwand met daarachter een plaatsje voor de wasmachine en wasdroger.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl