Vliegweg 4 C Blaricum

Huurprijs € 3.000 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 75 p/m
Bouwjaar  :  2000
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in centrum
Woonoppervlakte  :  167 m²
Externe bergruimte  :  48 m²
Inhoud  :  428 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  openbaar parkeren;parkeergarage
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, hal, stookruimte, balkon
Omschrijving:
ENGLISH TRANSLATION BELOW

Een heerlijke locatie vlakbij de oude dorpskern met vrij uitzicht aan twee kanten. Dit appartement, gelegen op de 1e verdieping (met lift), heeft alles: veel leefruimte van binnen en lekker licht door de vele ramen. 'Het buitenleven' op het royale terras op het Zuid-Oosten (voldoende schaduw, ca. 16 m2) is gezellig. U kijkt uit over de gemeenschappelijke tuin met veel groen maar u ziet ook de paard en wagens of kindjes op de fiets langskomen. Kortom: er is ook iets te zien maar het is toch heel rustig. Er zijn 2 ruime eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage en een privé berging.

Gebruiksoppervlakten:
Wonen: ca. 167 m˛
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 16 m˛ (balkon/terras)
Externe bergruimte: ca. 48 m˛ (2 parkeerplaatsen en berging)

Globale indeling:
De entree van dit appartement geeft toegang tot een lange hal met garderobe en toilet. Aan de linkerkant bevindt zich een ruime (ouder)slaapkamer met grote inbouwkasten en een eigen moderne badkamer (2019) met douche en wastafel. Daarnaast is de studeer- of gastenkamer gelegen met eveneens een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Aan de rechterzijde van de gang is een deur die toegang geeft tot een grote bijkeuken met veel vaste kasten en een wasmachine- en droger kast. Er is hier volop ruimte voor voorraad, linnengoed, stofzuiger en schoonmaakmiddelen. Via de bijkeuken komt men in de keuken die ook toegankelijk is vanuit de woonkamer. De keuken is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur.

Aan het einde van de gang bevindt zich een hele royale woonkamer met sfeervolle gashaard, veel ramen en een grote schuifdeur naar het terras. Aan de linkerkant van de woonkamer is een eet-/studeerkamer. Deze kamer heeft tevens een deur die uitkomt op de gang. Zowel de eet- als de woonkamer hebben een vaste kastenwand.

Door de ligging op de eerste verdieping is er de mogelijkheid om te volgen wat er op straat of op het tegenover gelegen schoolplein gebeurt maar de woning biedt tegelijkertijd genoeg privacy en rust. Rondom zijn er veel ramen om de hele dag veel licht en zon binnen te laten komen.

Bijzonderheden bij verhuur:
* Waarborgsom 2 maanden huur
* Geen huisdieren toegestaan
* Servicekosten huurder € 75,- per maand (o.a. lift gebruik, schoonmaak alg. ruimtes, tuinonderhoud, glasbewassing)
* Binnenshuis roken is niet toegestaan
* Huurprijs is exclusief gas/water/elektra/gebruikerslasten/internet-TV etc.
* Huurder kan mogelijk gecheckt worden middels een zgn. NVM woontoets
* Er is een forse berging in de onderbouw met 2 privé parkeerplaatsen in de parkeergarage

Ligging:
Blaricum is bijna te mooi om te omschrijven. Prachtige boerderijen, fraaie villa's, goede winkels (bakker, slager, groenteman, viswinkel, drogist, supermarkt en 'de beste ijszaak van de wereld' (De Hoop). Ook zijn er div. goede restaurants en in Laren kan je natuurlijk helemaal je 'winkelhart' laten kloppen. Lekker wandelen of fietsen in het bos of op de hei. Het dichtstbijzijnde treinstation is Naarden/Bussum of Bussum Zuid.

ENGLISH TRANSLATION
In a wonderful location, close to Blaricum's historic village center with an unobstructed view to two sides. This apartment, situated on the 1st floor (with an elevator), has it all: spacious and exceptionally bright due to countless windows. 'Country living' on the large South-East-facing terrace (also with shade, ca. 16 sqm) - a cozy spot to unwind. Looking out over the communal leafy garden and the horse-drawn carriages and children on their bicycles as they pass on the street below. In short: plenty to see, yet peaceful. The apartment includes 2 parking spaces in the garage and a private storage unit.

Floor areas:
Residential: ca. 167sqm
Building-related outdoor space: ca. 16sqm (balcony)
External storage space: ca. 48sqm (2 parking spaces and a storage unit)

General layout:
The entrance to the apartment accesses a long corridor with a coat area and restroom. The large master bedroom is at the left, with large fitted wardrobes and a modern en suite bathroom (2019) with a shower and vanity. Adjacent is the study or guestroom, again with an en suite bathroom with a shower, toilet and vanity.

To the right of the hall is a door to the large pantry with fitted cabinets and a closet for the laundry machine and dryer. Ample space for supplies, linens, the vacuum cleaner and cleaning products. The pantry leas through to the kitchen, which can also be accessed from the living room. The kitchen is fitted with a full range of appliances.

At the end of the corridor is the extremely expansive living room with a charming gas-burning fireplace, many windows and large sliding doors to the terrace. The dining/ study area is at the left of the living room. This room also has a door to the corridor. The living and dining rooms feature fitted cabinet walls.

The situation on the first floor ensures optimum contact with the street and the schoolyard across the street, while maintaining ample privacy and tranquility. Triple-aspect windows allow for generous daylight entry throughout the day.

Rental specifications:
* Security deposit of 2 months' rent
* No pets
* Service charges tenant € 75 per month (for elevator use, cleaning of the communal areas, garden maintenance and window washing)
* No smoking indoors
* Rental price does not include utilities (gas/water/electricity/user tax/internet-TV etc).
* Tenant background check may be applicable via the NVM tenancy assessment
* Large storage unit in the substructure and 2 assigned parking spaces in the parking garage

Location:
It is nearly impossible to do the beauty of Blaricum justice. Stunning farmhouses, exceptional villas, excellent shops (bakery, butcher, green grocer, fishmonger, drugstore, supermarket and 'the world's best ice cream parlor' (De Hoop). The village also has a number of outstanding restaurants, and nearby Laren is a shopper's paradise. Take long walks in the woods or explore the area's heathlands. The closest train station is Naarden/Bussum or Bussum Zuid.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl