Waardassackerstraat 26 Abcoude

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1955
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  67 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Perceeloppervlakte  :  105 m²
Inhoud  :  252 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Verzorgd, oost, 5.70 x 6.80 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, berging
Omschrijving:
Deze knusse tussenwoning is in 2017/2018 'van top tot teen' verbouwd en gemoderniseerd! U kunt er zo in. Een ideale situatie. Als u alleen naar de oppervlakte kijkt verwacht u misschien een klein huis maar niets is minder waar! Het huis voelt veel ruimer omdat de ruimtes goed zijn benut en er overal veel licht binnenkomt. Er zijn 2 grote slaapkamers en 1 kleine kamer. In de voor- en achtertuin is het goed zonnen.

Gebruiksoppervlakten:
Wonen ca.: 67 m▓
Externe bergruimte ca.: 7 m▓ (schuur)
Perceelopp. ca.: 105 m▓

Globale indeling:
Begane grond:
Via de voortuin komt u bij de voordeur vervolgens in de hal met opstap naar de wc en doorloop naar de open (moderne) keuken die is v.v. alle benodigde apparatuur. U kookt op het 'eiland' terwijl u gezellig de kamer in kijkt. In de woonkamer is een aansluiting voor een houthaard. Openslaande deuren zorgen voor een goede verbinding naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, kleedkamer die ook kan dienen als werk- of baby kamer, 2 grote slaapkamers waarbij het plafond in 1 kamer is verwijderd waardoor de dakconstructie in het zicht is gekomen. Echt mooi!

Er is een vlizo trap naar de grote bergzolder met CV ketel (2018)

Tuin:
Aan 2 zijden van het huis is er een tuin. De achtertuin is fijn besloten met een goede schuur, een achterom en voldoende zon. De voortuin staat in de namiddag volop in de zon. De perfecte plek voor een 'borrel wijntje'.

Bijzonderheden:
* Het dak van de schuur is in 2017 vernieuwd, tevens zijn de deur en het raamkozijn van de schuur vernieuwd in 2019
* Het dak van het hoofdhuis is in 2018 aangepakt en ge´soleerd
* Keuken, badkamer, elektrische installatie, CV installatie, afvoeren, stucwerk, kozijnen ad achterzijde begane grond. Allemaal vernieuwd in '17/'18
* Door het hele huis zijn sfeervolle paneeldeuren aangebracht

Ligging:
Abcoude heeft een optimale verkeersontsluiting (A2), div. busverbindingen, een NS-treinstation en is zeer gunstig gelegen t.o.v. het bruisende Amsterdam (10 autominuten), Utrecht (ca. 25 minuten) en Schiphol (15 minuten). Abcoude ligt op fietsafstand van het AMC, IKEA en de Johan Cruyff Arena.
Het gezellige, oude dorp heeft vele winkels, restaurants, sportvoorzieningen (o.a. voetbal, hockey, tennis, 27 holes golfbaan en watersport mogelijkheden) en vier lagere scholen. Er zijn kinderopvang mogelijkheden en er is zelfs een theater.
Het is hier goed wonen!!
De gemeenteraad heeft recent besloten dat ook het zwembad nabij het station weer wordt herbouwd.Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl