Waardassackerstraat 37 Abcoude

Vraagprijs € 1.175.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Geschakelde woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2004
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  416 m²
Externe bergruimte  :  18 m²
Perceeloppervlakte  :  356 m²
Inhoud  :  1.312 m³
Totaal aantal kamers  :  10
Aantal slaapkamers  :  8
Tuin  :  Verzorgd, zuidwest, 8.80 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  stookruimte, provisieruimte
Omschrijving:
Ongelooflijk veel vierkante meters! Echt uniek voor Abcoude. Een multifunctioneel (praktijk/familie)huis met 3 toegangsdeuren waarvan 1 via de buitentrap naar het souterrain.
Dit hoekpand met eigen oprit en garage en enorm souterrain is een heerlijk familiehuis waar iedereen zijn eigen favoriete plek zal vinden. Er is ruimte om met elkaar te eten in de woonkeuken, met vrienden te borrelen in de woonkamer terwijl de kinderen aan het spelen zijn in het souterrain. Dit vorstelijke familiehuis heeft totaal 10 kamers inclusief woonkamer!

Gebruiksoppervlakten:
Wonen: ca. 416 m≤ waarvan ca. 154 souterrain.
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 35 m≤ (balkons en overkappingen)
Externe bergruimte: ca. 18 m≤ (garage)
Perceeloppervlakte: ca. 356 m≤

Globale indeling.

Begane grond:
Entree aan de voorzijde, hal, wc, rechts de kantoor-/speelkamer en links de enorme woonkeuken uit 2016 voorzien van een groot kookeiland aangebouwde bar, alle benodigde apparatuur (bv. wijnkoelkast, dubbele oven etc.) en een eigen entree aan de linkerzijde van het huis. Aan de achterzijde ligt de enorme L-vormige woonkamer met veel ramen en een schuifpui naar de tuin.

Souterrain
Het huis is geheel onderbouwd met een extra groot souterrain (ca. 154 m2) met diverse ramen waardoor deze verdieping voorzien is van natuurlijk daglicht. In 2016 is hier een extra badkamer gerealiseerd. Een perfecte verdieping voor uw kunstzinnige hobby, een au-pair, een kantoor of praktijk aan huis of gewoon lekker chillen door de pubers.

Eerste verdieping:
Entree, ruime overloop, 2 identieke slaapkamers met centraal in het midden de badkamer en de aparte wc. De bewoner van de achterkamer heeft geluk want hier zit de deur naar het dakterras/balkon.

Tweede verdieping:
Overloop, 2 grote slaapkamers en een inpandige berging (heel geschikt als een badkamer) met CV aansluiting en mechanische ventilatie systeem. Op deze verdieping heeft de bewoner van de voorkamer dit keer geluk. Hier bevindt zich namelijk de deur naar het terras.

Tuin: Er is een kleinere tuin aan de voorzijde en een nog fijnere (zonnige) tuin aan de achterzijde. De oprit naar de garage wordt eigenlijk nu niet echt gebruikt en is onderdeel van de tuin geworden.

Bijzonderheden:
* Super licht en efficiŽnt ingedeeld robuust huis
* Goede isolatie rondom en overal dubbel glas
* In het souterrain ligt een lamel parket vloer
* Op de verdiepingen liggen massief houten vloerdelen

Ligging:
Abcoude heeft een optimale verkeersontsluiting (A2), div. busverbindingen, een NS-treinstation en is zeer gunstig gelegen t.o.v. het bruisende Amsterdam (10 autominuten), Utrecht (ca. 25 minuten) en Schiphol (15 minuten). Abcoude ligt op fietsafstand van het AMC, IKEA en de Johan Cruyff Arena.
Het gezellige, oude dorp heeft vele winkels, sportvoorzieningen (o.a. voetbal, hockey, tennis, 27 holes golfbaan en watersport mogelijkheden) en vier lagere scholen. Er zijn diverse restaurants, er zijn kinderopvang
mogelijkheden en er is zelfs een theater.
Zwem- en vaarwater van 'de Angstel', winkels, scholen en andere faciliteiten binnen handbereik.
Het is hier goed wonen!! De bouw van het nieuwe Sporthuis (zwembad/sportzaal) vlak naast het station is net begonnen!

++++++++++

An incredible amount of floor space! Unparalleled in Abcoude. A multi-functional (private practice/family) home with 3 entrances, one via outdoor steps to the basement.
This corner property with a private driveway and garage and enormous basement is a fabulous family home with enough privacy for every family member. Plenty of room to enjoy family dinners in the kitchen/lounge, or to entertain friends while the children play in the basement. This exceptional family home has a total of 10 rooms including the living room!

Floor areas:
Residential: ca. 416sqm, including the 154sqm-basement.
Building-related outdoor space: ca. 35sqm (balconies and porched areas)
External storage space: ca. 18 sqm (garage)
Lot size: ca. 356 sqm

General layout.

Ground floor:
Front entrance, hall, restroom, office/playroom to the right and enormous kitchen/lounge to the left, fitted in 2016 with a large chef's island and breakfast bar, a full range of appliances (e.g. wine refrigerator, double oven, etc.) and a private entrance on the left side of the house. The enormous L-shaped living room is at the rear, featuring countless windows and sliding doors to the garden.

Basement
The house features an extra-large basement (ca. 154sqm) with several windows, ensuring daylight entry on this level. The extra bathroom was installed in 2016. A perfect space for use as an artist's studio, nanny quarters, office or private practice or a chill area for your teens.

First floor:
Entrance, spacious landing, 2 identical bedrooms with a central bathroom and separate restroom. The rear room features an added bonus: a door opens to the roof deck/ balcony.

Second floor:
Landing, 2 large bedrooms and storage room (ideal for conversion into a bathroom) with a central heating unit and mechanical ventilation system. On this level, the front bedroom features a door to the terrace.

Garden: The property features a small garden at the front and a wonderful (sunny) garden at the rear. The driveway to the garage is not used as such by the current owners, and has been incorporated into the garden.

Specifications:
* Super bright and efficiently laid-out, robust home
* Excellent insulation and double glazing throughout
* Engineered parquet flooring in the basement
* Solid wooden floorboards on the upper levels

Location:
Abcoude offers unparalleled connectivity by car (A2), several bus connections, an NS train station and is in a prime location relative to vibrant Amsterdam (10 car minutes), Utrecht (ca. 25 minutes) and Schiphol (15 minutes). Abcoude is within cycling distance of AMC, IKEA and Johan Cruyff Arena.
The bustling, historic town is home to a wide range of shops, sports amenities (incl. soccer, field hockey, tennis, 27-hole golf course and water sports), four primary schools and daycare centers, in addition to numerous restaurants and even a theater.
The property is in the immediate proximity of swimming and boating possibilities on 'Angstel' river, shops, schools and other facilities.
A magnificent place to call home! Construction of the new Sporthuis (swimming pool/sports hall) directly adjacent to the station is underway!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl