Westerklip 22 Loenen aan de Vecht

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1993
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  142 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Perceeloppervlakte  :  161 m²
Inhoud  :  468 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, noordoost, 6 x 9 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
TE HUUR/FOR RENT (English translation see below):
Een heerlijk familiehuis gelegen aan een groen en rustig plantsoentje in het prachtige Loenen aan de Vecht. Gemakkelijk parkeren voor de deur of aan het plein. Geen doorgaande straat dus kinderen kunnen er veilig rondscharrelen.

Gebruiksoppervlakten:
Wonen ca.: 142 m˛
Externe bergruimte: ca. 6 m2 (schuur)
Perceelopp. ca.: 161 m˛

Globale indeling:
Begane grond:
Entree vanaf de straatzijde, hal, wc, doorloop naar de ruime, uitgebouwde en lichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde. In de aanbouw zitten 2 daklichten, openslaande deuren naar de tuin en een normale deur. Op de vloer ligt een massief eiken vloer.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, ruime badkamer met ligbad/douche combi, wc en wastafel.

Tweede verdieping:
De zolder heeft een grote (ouder)slaapkamer en een overloop met wasmachine en droger aansluiting, handige wasgelegenheid, CV-ketel en veel kastruimte. De slaapkamer heeft een brede dakkapel aan de achterzijde en Velux dakraam aan de voorzijde.

Tuin:
Aan de voorzijde is een tuintje waar bv. wat fietsen kunnen staan maar daar is aan de achterkant ook meer dan voldoende ruimte voor. De tuin is lekker diep en achterin staat nog een stenen schuur met extra afdak voor tuinspullen of de genoemde fietsen. Er is een praktische achterom.

Bijzonderheden:
* Waarborgsom (3 maanden huur)
* Niet roken
* Bij voorkeur geen huisdieren (in overleg alleen kleine dieren)
* Huur is exclusief gas/water/elektra/gebruikerslasten
* Minimale huurtermijn is 12 maanden

Ligging:
Het Vechtdorp Loenen aan de Vecht is een van de meest populaire dorpen van de Vechtstreek. Loenen aan de Vecht biedt ruimte aan 3 basisscholen, diverse goede restaurants en gezellige cafés en vele sportfaciliteiten zoals voetbal, hockey, tennis, judo, ballet en tevens bevindt zich de Golfbaan Old Course Loenen zich op een steenworp afstand. Middelbare scholen zijn op fietsafstand in Breukelen, Vinkeveen of Hilversum. Door de nabijheid van de Rijksweg A2 bent u in 20 autominuten in Amsterdam, Utrecht en via de N201 in Hilversum. Het plassengebied van Loosdrecht en Vinkeveen evenals de prachtige Vecht met haar karakteristieke 'Buitens' maken deze omgeving zeer geliefd bij wandelaars én watersporters.

ENGLISH TRANSLATION:
A lovely family home located beside a green and quiet communal garden in the beautiful village of Loenen aan de Vecht. Easy parking in front of the house or on the square. No main street, so children can roam around safely.

Usage areas:
Living approx.: 142 m˛
External storage space: approx. 6 m2 (shed)
Parcel plot. approx .: 161 m˛

Global layout:
Ground floor:
Entrance from the street side, hall, toilet, walk through to the spacious, expanded and bright living room with open kitchen at the front. In the extension are 2 skylights, doors to the garden and a normal door. On the floor is a solid Oak floor.

First floor:
Landing, 3 spacious bedrooms, spacious bathroom with bath / shower combination, toilet and sink.

Second floor:
On the second floor is a large (parent) bedroom with wide dormer window at the rear and Velux skylight at the front. At the landing a washing machine- and dryer connection can be found as also a handy sink, the central heating boiler and a lot of storing space.

Garden:
At the front is a garden where, for example, some bicycles can stand but there is also more than enough space at the back. The garden is nice and deep and in the back is a stone shed with extra shelter for garden items or the aforementioned bicycles. There is a practical back entrance.

Particularities:
* Deposit (3 months rent)
* No smoking allowed
* Preferably no pets (only small animals allowed after consultation)
* Rent is excluding gas/water/electricity/user charges
* Minimum rental period is 12 months

Location:
The village of Loenen aan de Vecht is one of the most popular villages in the 'Vecht' region. Loenen aan de Vecht offers space for 3 primary schools, various good restaurants and cozy cafés and many sports facilities such as football, hockey, tennis, judo, ballet and the 'Old Golf Course Loenen' is also a stone's throw away. Secondary schools are within cycling distance in Breukelen, Vinkeveen or Hilversum. Due to the proximity of the A2 motorway you are in 20 minutes by car in Amsterdam, Utrecht and via the N201 in Hilversum. The lakes of Loosdrecht and Vinkeveen as well as the beautiful Vecht river with its characteristic houses make this area very popular with walkers and water sports enthusiasts.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Roeland Hillen
Tel: 0641524343
Email: hillen@raad-huis.nl

Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl