Willem van Abcoudelaan 20 Abcoude

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1950
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  132 m²
Externe bergruimte  :  43 m²
Perceeloppervlakte  :  306 m²
Inhoud  :  463 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, zuidoost, 8.50 x 19 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Eerlijk is eerlijk: er is wat 'werk aan de winkel' maar na gedane arbeid woon je wel op een toplocatie, in een heerlijk ruim huis met garage en.... met een fantastische achtertuin die ca. 19 meter diep is. Dit buurtje staat bekend om de rust, de 'jaren '30 sfeer' en de spelende kinderen op straat. Dit stukje van de Willem van Abcoude is doodlopend! De winkels liggen op loopafstand. Ideaal.

Gebruiksoppervlakten:
Wonen ca.: 132 mē
Gebouw gebonden buitenruimte ca.: 16 mē (balkon)
Externe bergruimte ca.: 43 mē (garage/schuur/overkapping)
Perceelopp. ca.: 306 mē

Globale indeling:
Begane grond: entree aan de zijkant van het huis, hal, wc, trapkast, keuken met daarachter een aanbouw waar gegeten kan worden, grote L-vormige woonkamer aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, 2 grote slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de achterslaapkamer loopt je door de openslaande deuren naar het terras/balkon dat is gerealiseerd op de uitbouw van de begane grond.

Tweede verdieping:
Zeer royale overloop met CV ketel. Goede slaapkamer met dakkapel voor en achter. De dakkapel aan de achterzijde kan nog flink worden vergoot (omgevingsvergunning nodig).

Tuin:
De tuin is gelegen aan de voor- en achterzijde. Naast het huis is een ruime (gedeelde) oprit naar de garage. Door de schutting deels te verplaatsen kan een veel ruimere achtertuin ontstaan.

Bijzonderheden:
*Ligging in het beschermde dorpsgezicht van Abcoude
*Verkopers hebben het huis zelf niet bewoond. Er zal een zgn. 'ouderdoms- en niet zelf bewoningsclausule' worden opgenomen

Ligging:
Abcoude........ de groene en waterrijke achtertuin van Amsterdam! Hardlopen door de weilanden, fietsen, hockeyen, voetballen en tennissen. Het kan allemaal. Diverse winkels en restaurants zijn in het gezellige centrum te vinden. Een aantal 'grote jongens' is ook aanwezig bv. De HEMA en de PLUSmarkt! Cultuursnuiven kan ook, in het Piet Mondriaan theater of op diverse evenementen. Je kunt op de fiets en met de sloep naar bv. de Vinkeveense Plassen, Loosdrecht of Amsterdam (zuid/oost, AMC, Ajax en het Ziggo Dome). Het is hier top wonen met of zonder kinderen.
De gemeenteraad heeft recent besloten dat ook het zwembad nabij het station weer wordt herbouwd.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Raadhuisplein 2, 1391 CV Abcoude
Telefoon: 0294-282940
E-mail: info@raad-huis.nl
Internet: https://www.raad-huis.nl