Verkopen of verhuren: in vertrouwen loslaten

Er waait een stevige wind in de huizenmarkt, er staan veel woningen te koop en de prijzen staan onder druk. Verkopen in deze markt vereist daarom vakwerk, het werk van een vakkundige makelaar zoals Raad-Huis makelaardij.

Voordat uw huis in de verkoop gaat, brengen wij samen met u uw huis gedetailleerd in kaart en vormen ons een beeld van uw wensen. Van de bouwkundige eigenschappen tot de juridische haken en ogen.

Waar nodig kunt u gebruik maken van Raad-Huis van Binnen voor interieuradvies. Het resultaat laten wij aantrekkelijk vastleggen door een professionele fotograaf – ieder zijn vak.

Klaar voor de kopers. Nadat wij de doelgroep voor uw huis hebben bepaald mag u ervan uitgaan dat uw huis bij een groot publiek onder de aandacht komt. Naast aanmelding in het landelijke NVM-systeem en bij www.FUNDA.nl wordt er, met uw goedkeuring, soms geadverteerd. Twee keer per jaar worden er open kijkdagen georganiseerd.

Tijdens dit hele proces is Raad-Huis makelaardij het eerste aanspreekpunt en spin in het web. Voor geïnteresseerden en voor u. Wij beantwoorden vragen en verzorgen de bezichtigingen en stemmen een en ander met u af. In nauw overleg met u, voeren wij de onderhandelingen; u kunt er daarbij zeker van zijn dat wij voor u door het vuur gaan.

Wilt u uw woning voor kortere of langere tijd verhuren? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben goede contacten met onder meer Amsterdamse (expat) bureaus en verhuurbureaus. In het geval uw woning inmiddels leeg staat, kunnen wij u interieuradvies geven of uw woning tijdelijk aantrekkelijk inrichten.

Natuurlijk helpt een beetje geluk bij het vinden van de juiste koper of huurder, maar wij weten uit ervaring dat het geluk een stevige hand geholpen kan en moet worden. Hoe de markt ook is, in alle gevallen heeft u uiteindelijk maar één passende koper of huurder nodig. Raad-Huis makelaardij helpt u graag die te vinden.