ons team, uw team

Roeland Hillen

Sinds 1995 ben ik werkzaam als makelaar /taxateur. Na ervaring opgedaan te hebben bij meerdere gerenommeerde makelaarskantoren in en rond Amsterdam, was het op 1 juni 2002 tijd voor mijn eigen NVM kantoor. Levend en werkend in hartje Abcoude doe ik het anders, op mijn eigen, persoonlijke wijze, samen met een leuk en betrouwbaar team. Ons doel is mensen een goed 'thuis' te geven. Dat kan een modern appartement zijn of een voormalige burgemeesterswoning; ik heb geen bijzondere voorkeur. Het gaat om een goed eindresultaat. Tevreden opdrachtgevers geven mij ook een goed gevoel. En iedere nieuwe opdracht is weer een uitdaging!

Nathal Bakker

“Mijn vroegere vak als adviseur combineren met mijn passie voor wonen en interieur: dat is wat ik graag doe voor de klanten van Raad-Huis van Binnen. De kernwaarden die ik daarbij hanteer zijn stijl, comfort en functionaliteit. Als deze waarden goed tot uitdrukking gebracht worden gaat u ’s avonds na een drukke dag graag naar de plek die u uw ‘Thuis’ noemt. Dus een nieuw huis gekocht of uw huidige huis verkoopklaar maken? Raad-Huis van Binnen regelt het voor u, wij hebben inmiddels een breed netwerk met goede vakmensen die wij graag aan u voorstellen.”

Bernadette Tordoir

“Makelaardij, een vak voor, door en met mensen - dat maakt het voor mij tot een boeiende werkomgeving. Ik werk al vanaf 1996 in de binnendienst van de makelaardij, sinds 2006 bij Raad-Huis Makelaardij. Een kantoor met dienstverlening op nummer 1, terzake kundig, modern, origineel en positief. En wat een genot om in Abcoude te werken, een schoolklasje loopt langs ons kantoor op weg naar de gymles, twee meisjes rijden op hun pony, een wagen met schapen op weg naar de boer. Kortom een landelijke, vriendelijke en veilige woonomgeving.”