Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. De huidige huizenmarkt is simpelweg uitdagend: er staan weinig huizen te koop en de prijzen zijn afgelopen jaren flink gestegen. Wij bieden u houvast met gedegen marktkennis en jarenlange ervaring. Door de ontwikkelingen nauwgezet te volgen, kan Raad-Huis makelaardij voor u door de zwiepende bomen het bos blijven zien. Wij kennen de markt, de mensen en de 'ins' en 'outs' van ons werkgebied.

Let u in eerste instantie misschien meer op de sfeer van het huis, wij kijken ook naar andere zaken en wijzen u daarop: de bouwkundige staat, de prijs-kwaliteitverhouding, de omgeving, de buren en ga zo maar door. Eerlijkheid, kennis van zaken, duidelijkheid en weer die bijzondere persoonlijke benadering spelen een belangrijke rol. Wij kennen ons vak.

Voor ons vakmanschap betaalt u als koper een vergoeding: de courtage. Hiervoor levert Raad-Huis belangrijke meerwaarde bij de koop van uw huis. Heeft u zelf al een huis gevonden? Ook dan kunt u (tegen een verlaagd tarief) Raad-Huis makelaardij inschakelen, bijvoorbeeld om de onderhandelingen voor u te verrichten, het pand te taxeren of interieuradvies te geven.

Ieder zijn vak, wij beheersen dat van ons!

Kijkt u ook bij de FAQ voor nog meer informatie.

Neem contact met ons op