Er waait een stevige wind in de huizenmarkt, er staan weinig huizen te koop en de prijzen stijgen soms nog door. Verkopen in deze markt vereist daarom vakwerk, het werk van een vakkundige makelaar zoals Raad-Huis makelaardij.

Voordat uw huis in de verkoop gaat, brengen wij met u samen uw huis gedetailleerd in kaart en bespreken wij uw wensen. Van de bouwkundige eigenschappen tot de juridische haken en ogen wordt alles doorgenomen.

Waar nodig kunt u gebruik maken van Raad-Huis van Binnen voor interieuradvies. Het resultaat laten wij aantrekkelijk vastleggen door een professionele fotograaf… ieder zijn vak.

Klaar voor de kopers. Nadat wij de doelgroep voor uw huis hebben bepaald mag u ervan uitgaan dat uw huis bij een groot publiek onder de aandacht komt en vergeet daarbij uw eigen netwerk niet. Naast aanmelding in het landelijke NVM-systeem en bij www.FUNDA.nl zijn er nog veel andere marketing mogelijkheden zoals op social media en bij www.Baerz.com. Twee keer per jaar worden er NVM open kijkdagen georganiseerd.

Tijdens dit hele proces is Raad-Huis het eerste aanspreekpunt en spin in het web. Voor geïnteresseerden en voor u. Wij beantwoorden vragen snel en verzorgen de bezichtigingen en stemmen een en ander met u af. In nauw overleg met u, voeren wij de onderhandelingen: u kunt er daarbij zeker van zijn dat wij voor u door het vuur gaan. Sinds kort hebben wij ook een (gedeeltelijk) DO-IT-YOURSELF formule tegen een aantrekkelijke prijs. Wij lichten die graag persoonlijk toe.

Wilt u uw woning voor kortere of langere tijd VERHUREN? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben goede contacten met onder meer Amsterdamse (expat) bureaus en verhuurbureaus.

Natuurlijk helpt een beetje geluk bij het vinden van de juiste koper of huurder, maar wij weten uit ervaring dat het geluk een stevige hand geholpen kan en moet worden. Hoe de markt ook is, in alle gevallen heeft u uiteindelijk maar één passende koper of huurder nodig. Raad-Huis makelaardij helpt u graag die te vinden!

Goed verhuurderschap | Goed verhuurderschap(English)

Neem contact met ons op