Vorige | Volgende

Torenweg 12 Nederhorst den Berg

Vraagprijs € 1.080.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving

Riant perceel direct naast de Vecht, centraal gelegen tussen Amsterdam, Hilversum en Utrecht. Vanaf het perceel heeft u een prachtig uitzicht over de Vecht. De kavel ligt net buiten Nederhorst den Berg (winkels op loop-/fiets afstand). Hier kunt u de villa van uw dromen realiseren. Het is tijd om te gaan genieten.

Omgeving

Het weidse uitzicht, over de weilanden in de richting van Nederhorst den Berg aan de ene kant en de Vecht aan de andere, is fenomenaal. In de nabije omgeving is volop natuur. Je kunt er hardlopen, fietsen varen of gewoon een wandeling maken. Om de hoek, op een paar minuutjes fietsen, is een haventje waar u uw sloep veilig neer kunt leggen. Pak in Nigtevecht het fietspontje en je bent zo in Abcoude of Weesp. Het dorp Nederhorst biedt een aangename leefomgeving. Je vindt er winkels, een markt, cultuur, kinderopvang en basisonderwijs. Het is er allemaal.

Een keur aan mogelijkheden

Op de kavel kan een huis met een oppervlak van 650m2 worden gebouwd. Er is al een omgevingsvergunning verleend voor een villa van 440m2. U kunt voor dit ontwerp kiezen of uw eigen droomhuis gaan ontwerpen. Natuurlijk kunt u het bestaande ontwerp geheel aanpassen aan uw eigen wensen. U kunt ook nog vergunningvrij bijbouwen, bijvoorbeeld een atelier aan huis met eigen opgang. Kortom er is heel veel mogelijk, wij vertellen u er graag meer over.

Het vergunde ontwerp

De architect heeft zich voor het ontwerp laten inspireren door de traditionele hoeves die je hier langs de Vecht ziet. Het huis past naadloos in de omgeving maar beantwoordt tegelijkertijd aan alle eisen die tegenwoordig aan een villa worden gesteld. De vrijheid door een vrij uitzicht over de Vecht en de weilanden richting Nederhorst den Berg, comfort en duurzaamheid door isolatie, warmtepomp zonnecellen en zonnecollectoren. De villa is energieneutraal.

Overige gegevens van de vergunde villa:

Gebruiksoppervlaktes:
Souterrain: ca. 68 m2
Begane grond: ca. 207 m2 incl. 'opkamer'
Eerste verdieping: ca. 169 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 40 m2 (overdekt terras)
Externe bergruimte: ca. 54 m2 (tevens garage)
Energieneutraal, o.a. door warmtepomp, 14 PV-zonnecellen en 7 zonnecollectoren

De bouwkosten (excl. de grond) samen met het bouwrijp maken van de kavel zijn begroot op ca. € 1.356.000,- incl. BTW en v.o.n.

De verkoopbrochure met de plattegronden kunt opvragen bij de verkopend makelaar in Abcoude. U bent van harte uitgenodigd voor een gesprek op kantoor met uitstekende koffie maar wij kunnen ook op de prachtige locatie met u afspreken (helaas dan geen koffie).

De impressies geven een beeld van het vergunde ontwerp.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan rustige weg, aan vaarwater, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
1720 m²
Perceel
1720 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Nederhorst den Berg A
Oppervlakte
1720 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Torenweg 12 Nederhorst den Berg

naar Torenweg 12 Nederhorst den Berg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object